Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Κάτω Αχαΐα.  

Το 2002 αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Κάτω Αχαΐας με Άριστα και εισήχθην στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών από όπου αποφοίτησα το 2008 με βαθμό Λίαν Καλώς και 6η σε σειρά αποφοίτησης.  

Το 2010 έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MSc) από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών, στον τομέα της Μοριακής Ανατομίας και σε συνεργασία με το ιατρείο / εργαστήριο της Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας του Παν/κού Νοσοκομείου Πατρών.  

Συνεχίζοντας την έρευνα στον τομέα της Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας και τη συνεργασία με το ιατρείο / εργαστήριο της Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας του Παν/κού Νοσοκομείου Πατρών, το 2017 ορκίστηκα Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών (PhD).  

Από το 2010 έως το 2012 υπηρέτησα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας ως ειδικευόμενη Παιδιατρικής. 

Το 2013 υπηρέτησα στο Περιφερικό Ιατρείο Πύργου Κορινθίας για 5 μήνες ως Αγροτικός Ιατρός. Στο διάστημα αυτό, δούλεψα και στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. 

Από το 2013 έως το 2015 ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στην Παιδιατρική στο <<Καραμανδάνειο>> Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. Πλην της Γενικής Παιδιατρικής παρακολούθησα τα τμήματα της Νεογνολογίας και της Παιδο-Νευρολογίας. 

Από το 2016 έως το 2017 εργάστηκα ως εξωτερικός συνεργάτης της Μ.Κ.Ο. <<Γιατροί του Κόσμου>>, παρέχοντας πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη και συμμετέχοντας σε μαζικούς εμβολιασμούς παιδιατρικού πληθυσμού προσφύγων. Εργάστηκα σε camp της Αττικής (Ελληνικό, Μαλακάσα) και της Θήβας. Το έργο ήταν σχεδιασμένο και χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.  

Το 2017 υπηρέτησα στο Περιφερικό Ιατρείο Αμπελοκήπων Αχαΐας – Κέντρο Υγείας Ακράτας για 6 μήνες ως Αγροτικός Ιατρός, ολοκληρώνοντας την υποχρεωτική Υπηρεσία Υπαίθρου. 

Είμαι κάτοχος του διεθνούς Πιστοποιητικού Προχωρημένης Παιδιατρικής Υποστήριξης της Ζωής (APLS) και μέλος της Ακαδημίας εκπαίδευσης στον μητρικό θηλασμό και τη βρεφική – παιδική διατροφή <<Early Nutrition eAcademy>>. 

Κατέχω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Παιδιατρικής Διατροφής (PGPN) του Boston University of Medicine.

Έχω κάνει πλήθος γραπτών εργασιών και ομιλιών σε συνέδρια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καθώς και συγγραφή δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά.  

Μιλάω Αγγλικά. 

Από το Μάιο του 2018 διατηρώ ιδιωτικό Παιδιατρικό Ιατρείο στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.